fbpx
DANISH I ENGLISH

FAQ

HVOR MANGE GANGE KAN DEN TÅLE AT BLIVE FOLDET?

Vi har foldetestet boksen 1000 gange, og derudover er der almindelig produktgaranti. Bukkelinjerne er designet, så de bukker i en bestemt retning, og derfor er det vigtigt, at du følger vejledningen i foldeguiden.

ER DEN SVÆR AT FOLDE/LUKKE?

Boksen er nem at folde, og bukkelinjerne bliver blødere med tiden. Du folder den nemmest ved først at bukke siderne én af gangen. Sørg for at hjørnerne foldes indad i boksen. Pres siderne en smule ind og vip låget ned over, så det fanger siderne – start med at vippe låget ned over de bagerste hjørner. Når boksen er foldet, påsættes båndet på boksens knap og foldes herefter rundt om boksen (nedenom og op) og lukkes på boksens forside. Husk at den lange snip skal være yderst, så “Uhmm”-logoet sidder på boksens låg. Se også foldeguiden under “produktinfo”.

Se folde video her

HOLDER BOKSEN TÆT?

Ja, den holder tæt, og der er samtidig små huller ved lågets hæftning, som sikrer, at maden holder sig frisk. Det gør, at den ikke er 100% vandtæt, og meget tynde væsker kan løbe ud. Hullerne er for små til, at eksempelvis sovs, ketchup og lignende IKKE løber ud. Er du i tvivl, så anbefaler vi, at du putter en lille pose omkring, da selv tætsluttende beholdere kan gå op.

ER BOKSEN BLØD ELLER HÅRD?

Den er begge dele – blød og fleksibel i bukkelinjerne og hård/fast i bund, top og sider, som en almindelig box.

KAN JEG RISIKERE, AT MIN MAD RYGER UD, NÅR JEG ÅBNER DEN?

Nej, boksen holder sin form, når du åbner låget. Det er først, når du selv trykker siderne ned, at den bliver flad som en tallerken.

TAGER DEN IMOD FARVE FRA MAD?

Boksen er lavet med en mat overflade, der gør den modstandsdygtig overfor misfarvning fra mad. Tomatsovs, gulerødder etc. går fint af. Ved meget stærk misfarvning, som f.eks. fra karry, anbefaler vi at den vaskes to gange. Efterhånden som materialet bliver brugt/slidt, vil den miste lidt af sin modstandsdygtighed.

TAGER DEN IMOD LUGT FRA MAD?

Nej, vores plastmateriale har netop den egenskab, at den ikke tager imod lugt fra mad.

KOMMER KØLESKABET TIL AT LUGTE, NÅR JEG OPBEVARER MAD I DEN?

Nej, boksens unikke design gør, at maden kan ånde, men lugten holdes inde – selv ved madvarer, der har en meget stærk lugt.

SKAL JEG LØSNE LÅGET, NÅR DEN SKAL I MIKROOVN?

Nej, det behøver du ikke, da boksen har indbygget damphuller. Du behøver heller ikke at fjerne båndet.

HVAD KAN BÅNDET HOLDE TIL?

Båndet er lavet af silikone, som er et meget slidstærkt materiale, der holder farve og elasticitet. Båndet tåler det samme som boksen, så du kan roligt putte det i fryser, opvaskemaskine og mikroovn. Båndet sidder godt fast på boksknappen, og derfor bliver det sjældent væk.
 

ER DEN VELEGNET TIL BØRN?

Ja, men det kræver en vis alder/håndstørrelse for at kunne lukke den. Vi anbefaler fra 7 år og op. Box model nr. 02 er nemmest at lukke.
 

Vi vil meget gerne hjælpe med at besvare dine spørgsmål, så fik du ikke svar på dit spørgsmål – så send os en mail på info@uhmmbox.dk.

Uhmm Box ApS 
AARHUS • DENMARK

KUNDESERVICE
COPYRIGHTS © 2017-2019

FØLG OS