fbpx
DANISH I ENGLISH

JULIE KARLA

MINE SMUKKE NYE OPBEVARINGSBOKSE

“Hold nu op nogle fede bokse”. Jeg er en sucker for køkkengrej og elsker fine ting, jeg kan opbevare mine madvarer i. Og så prøver jeg alt hvad jeg kan at minimere mit brug af plasticposer og husholdningsfilm. Sidstnævnte bruger jeg stort set aldrig mere. I stedet bruger jeg en tallerken som låg, mine glasopbevaringsbokse eller nu mine Uhmm bokse!

Læs hele Julie’s Uhmm Box indlæg på hendes blog.


SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM

STYLE DIN HYLDE MED UHMM BOX

Uhmm Box er ikke kun en funktionel måde at opbevare mad på, men også en god måde at opbevare andre småting i hjemmet. Signe Mørkeberg Sjøstrøm har, med sin forkærlighed for dansk design og den minimalistiske stil, valgt at benytte Uhmm Box til at style sin hylde på sit hjemmekontor. Læs mere på hendes blog og få inspiration til, hvad du blandt andet kan opbevare i din Uhmm Box.


KAGELIV BY NANNABROE

SYNDIG HJEMMELAVET SOLBÆR IS

Nanna Broe fra bloggen Kageliv har benyttet Uhmm Box til at lave en lækker hjemmelavet solbæris ud af bær fra fryseren. Flødeisen krystalliserer ikke ved opbevaring i Uhmm Box og forbliver dermed sød og cremet. Du kan som Nanna servere isen til weekendens gæster direkte i Uhmm Boksen. Hop ind på hendes blog og læs hele hendes indlæg og find opskriften.


SIMONE THRANE NIELSEN

KANELSNURRER – DEN BEDSTE OPSKIFT I EN SUNDERE UDGAVE

Simone Thrane Nielsen har lavet disse lækre og sundere kanelsnurrer, som passer perfekt lige ned i en Uhmm Box, hvor de kan ”ånde” og holde sig friske. Dejen er lavet af fuldkornsmel, og sukkeret er erstattet af Perfect Sød fra Easis, hvilket gør dem lidt mindre syndige. Hop ind på hendes blog og find opskriften.


Uhmm Box er også perfekt til børnenes madpakker eller opbevaring af deres småting. Boksen er ikke kun i et lækkert design men også fødevaregodkendt og uden parabener og ftalater. Man kan derfor med god samvittighed bruge den til børnenes madpakker. Signe Mørkeberg Sjøstrøm synes i hvert fald, at løsningen er genial for hende og hendes lille pige. Læs mere om det på hendes blog.


KAGELIV BY NANNABROE

SUNDE DADELKUGLER MED CHOKOLADE OG SOLBÆR

Hvis du ønsker et lidt sundere alternativ til en dessert, så er Nanna Broes daddelkugler med chokolade og solbær perfekte. Kuglerne er bløde og søde som en brownie og er hurtige at lave. Opbevar de færdiglavede kugler i din Uhmm Box, så er de lette at tilgå, når du får lyst til en sund og lækker snack. Læs hele indlægget og find opskriften på Nanna Broes blog.


BY SACHSE

FULDKORNSPØLSEHORN MED SESAM 

Saches hjemmelavede fuldkornspølsehorn med sesam er perfekte til madpakken eller som en lille hurtig snack. De mætter godt, og så er de lette at have med på farten. Hvis du ikke skal have dem alle med i madpakken, så smider du bare resten i fryseren i din Uhmm box – så er der nem og hurtig frokost til en anden dag. Læs indlægget og find opskriften på Sachses blog.


SIMONE THRANE NIELSEN

HJEMMELAVET SKYR-IS MED JORDBÆR

Simone beviser her med sine lækre jordbær skyr-is, at det ikke behøver at være svært at lave hjemmelavet is. De velsmagende ispinde er også en del lettere i kalorieregnskabet, da de netop er lavet på skyr i stedet for fløde. Uhmm Box passer perfekt til opbevaring af ispindene, da boksen uden problemer kan gå i fryseren. Skynd dig ind og find den lækre opskrift på Simones blog.


SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM

UHMM BOX – DE NYE SMARTE OPBEVARINGSBOKSE

Gør ligesom Signe og gør din medbragte madpakke lidt mere smart med Uhmm Box. Med boksens funktionelle foldeteknik kan maden let ”ånde”, så den bevarer friskheden hele dagen. Når du har spist maden, smider du bare boksen i opvaskemaskinen, og så er den hurtigt klar til næste dag. Hop ind på Signes blogindlæg og læs mere om boksens funktionalitet i en travl hverdag.


MENY DANMARK

MADPAKKE TIPS

Uhmm Box ApS 
AARHUS • DENMARK

KUNDESERVICE
COPYRIGHTS © 2017-2019

FØLG OS